CARNET ONLINE

CARNET ONLINE

Carnetul online se accesează prin intermediul adresei institutionale de forma @s.unibuc.ro la adresa http://carnet.unibuc.ro/

 

In cazul in care nu ati accesat niciodată adresa instituțională, va rugăm sa va adresati secretariatului facultății pentru primi datele de acces ale acestei adrese. Adresele institutionale se regasesc in baza de date UMS, iar parola inițială este formata din seria (cu majuscule) si numărul cartii de identitate (fără spațiu între acestea) urmate de caracterul * (ex: RR123456*).

La prima conectare va rugam sa urmati toti pasii prezentați in ghidul de mai jos (pdf).

In cazul in care ati mai accesat adresa institutionala pana acum, puteți reseta parola si recupera accesul la cont utilizând datele pe care le-ați introdus in secțiunea “Self password reset” (adresa personală de e-mail si număr de telefon) la prima accesare a adresei instituționale. Apăsați pe „Forgot my password ” si veți primi un cod de accesare prin e-mail sau prin sms.

Pentru accesarea carnetului online, după accesarea adresei instituționale, intrați pe site-ul: http://carnet.unibuc.ro/, iar conectarea se va realiza automat pe baza adresei instituționale de e-mail.

In cazul in care intampinati probleme in accesarea adresei institutionale, pentru a vă putea oferi
suport avem nevoie de confirmarea calității dumneavoastra de student in cadrul Universității din București. Va rugam sa solicitați secretariatului facultății sau unui cadru didactic trimiterea unei astfel de confirmari. Confirmarea trebuie sa vina din partea unei persoane care deține o adresa institutionala de e-mail, prin intermediul acesteia.

In cazul in care puteți accesa adresa instituțională, dar nu puteți accesa carnetul online, va rugam sa va adresati secretariatului facultății pentru a trimite solicitarea dumneavoastră către departamentul care administrează aceasta platforma (platforma carnet online nu este administrată de Direcția IT&C).

Ghid utilizare carnet online (descarcă aici):