EVENIMENTE

[25-29.03] Zilele Porților Deschise la Facultatea de Științe Politice a Universității din București

[25-29.03] Zilele Porților Deschise la Facultatea de Științe Politice a Universității din București

În săptămâna 25 – 29 martie 2024, Facultatea de Științe Politice a Universității din București organizează Zilele Porților Deschise, eveniment în cadrul căruia elevii vor avea ocazia să participe la cursuri deschise, conferințe, întâlniri cu studenții și reprezentanții acestora de la Asociația Studenților în Științe Politice (ASSPUB).

Astfel, toate cursurile Facultății de Științe Politice a Universității din București vor fi deschise celor interesați, iar orarul poate fi accesat aici.

Joi, 28 martie 2024, începând cu ora 14:30, în Sala Mattei Dogan a FSPUB (str. Spiru Haret nr. 8, sector 1), îi vom avea invitați pe Bálint Magyar și Bálint Madlovics, care vor vorbi despre cartea lor, „Anatomia regimurilor comuniste. Un cadru conceptual”, tradusă în anul 2023 la Presa Universitară Clujeană.

Totodată, vineri, 28 martie 2024, începând cu ora 9:30, în Sala 1989 a FSPUB (str. Spiru Haret nr. 8, sector 1), conf. univ. dr. Armand Goșu, cadru didactic în cadrul Facultății de Științe Politice a UB, va vorbi despre cea mai recentă carte a sa în conferința cu același titlu, „Putin împotriva Occidentului. Războiul din Ucraina și noua dezordine mondială”.

Persoanele interesate sunt invitate să le scrie direct pe e-mail profesorilor.

Grupurile mai mari care doresc o prezentare a facultății pot scrie la adresa admitere.fspub@unibuc.ro.

Leave your thought here