ANUNȚURI

Competiția proiectelor #de10 continuă și în 2023. Înscrierile, deschise până pe 10 februarie – UniBuc – Universitatea din București

Competiția proiectelor #de10 continuă și în 2023. Înscrierile, deschise până pe 10 februarie – UniBuc – Universitatea din București

Organizată de Universitatea din București și ajunsă la cea de-a X-a ediție, competiția UBtalks continuă și în 2023 premierea proiectelor de 10 din sesiune. Îndrăznește să câștigi cu proiectul tău! Porțile competiției s-au deschis pentru studenții, masteranzii și doctoranzii UB.

Deadline-ul înscrierii în competiția UBtalks este 10 februarie 2023, iar adresa unde poți înscrie proiectul de 10 este UBtalks@unibuc.ro.

Trebuie doar să propui, în 5-6 rânduri, o temă care să stârnească atât interesul, cât și curiozitatea publicului, pe baza căreia să susții un discurs cu durata de 10 minute în etapa finală. Poți aplica individual, dar și în echipe de 2-3 persoane.

Juriul va fi format din profesori ai Universității din București, manageri și specialiști în comunicare.

Cum ajungi în finala competiției proiectelor #de10?

Dacă vei fi selectat, vei participa la prima etapă a programului, ce constă într-o sesiune online de pregătire, în cadrul căreia cadre didactice ale Universității din București și experți în comunicare te vor consilia în vederea elaborării prezentării finale, te vor ajuta să pui bazele unor noi strategii de a-ți vinde ideile și te vor ajuta să îți perfecționezi tehnicile de vorbire în public. La finalul sesiunii de pregătire, coordonatorii vor decide finaliștii celei de-a IX-a ediții a UBtalks.

În a doua etapă a competiției va avea loc sesiunea de prezentări (finala) în fața juriului și audienței. Prezentarea trebuie să fie atractivă și comprehensibilă pentru un public din afara domeniului de specializare, bine documentată, originală, relevantă, creativă și solid argumentată. Poate fi însoțită, dacă e cazul, de materiale foto, video sau audio.

Pe lângă experiența cunoașterii unor grupuri de studenți și cunoștințele din cadrul workshop-urilor, poți câștiga diferite premii oferite de sponsorii noștri, dar și un loc la Școala de Creativitate organizată de Universitatea din București la Cumpătu, Sinaia în luna iulie.

Anunțul original AICI

Leave your thought here