EVENIMENTE

[18.03.2024] Conferința ”Hărțuirea la locul de muncă: de la dreptul internațional la politici publice naționale”

[18.03.2024] Conferința ”Hărțuirea la locul de muncă: de la dreptul internațional la politici publice naționale”

Avem plăcerea de a anunța conferința ”Hărțuirea la locul de muncă: de la dreptul internațional la politici publice naționale” susținută de doamnele Iulia Motoc și Ionela Baluta, profesoare la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti (FSPUB).

Evenimentul, organizat de Institutul Diplomatic Român, va avea loc în data de 18 martie, de la ora 17:30 la ora 19:00, la sediul IDR din Bv. Primăverii nr. 17.

În 5 martie 2024, Parlamentul României a adoptat legea de ratificare a Convenției nr. 190/2019v Organizației Internaționale a Muncii (OIM) privind eliminarea violenței și a hărțuirii în lumea muncii.

Cu această ocazie, prof. univ. Iulia Motoc, judecătoare la Curtea Penală Internațională de la Haga și fostă judecătoare la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va conferenția la sediul Institutului Diplomatic Român pentru a discuta, alături de prof. univ. Ionela Băluță, directoare a Centrului pentru Politicile Egalității de Șanse CPES – MPES, importanța Convenției și efectele ratificării acesteia.

Întrucât locurile sunt limitate,organizatorii recomandă confirmarea participării la adresa: teodora.balaceanu@idr.ro

Leave your thought here