ANUNȚURI

[8.04.2024] Competiție 2024 pentru o mobilitate de predare sau formare profesională în cadrul parteneriatului cu Yerevan State University din Armenia

[8.04.2024] Competiție 2024 pentru o mobilitate de predare sau formare profesională în cadrul parteneriatului cu Yerevan State University din Armenia

Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti (FSPUB) beneficiază de 1 mobilitate de predare sau formare profesională pentru profesori, finanţată.

Stagiul de mobilitate este destinat fie predării de către profesorul FSPUB a minim 8 ore de curs la Yerevan State University din Armenia, fie realizării a minim 8 ore de activităţi de formare profesională,cu scopul de a promova la nivel internaţional cadrele didactice FSPUB şi de a genera relaţii mai strânse de colaborare şi schimb academic între FSPUB şi Yerevan State University din Armenia.

Mobilitatea trebuie să se desfășoare până cel mai târziu 31.07.2025.

Stagiul finanțat are un număr de 7 zile CONSECUTIVE, din care 5 zile activități de predare sau formare profesională (minim 8 ore) și 2 zile pentru transport (o zi înainte și o zi după zilele   cu activități).

Găsiți formularul de înscriere AICI și toate informațiile despre competiție AICI

Finanțarea reprezintă o sumă forfetară compusă din

a. sumă alocată pentru subzistență: 180 euro/zi (7 zile = 1260 euro)

b. sumă forfetară pentru transport internațional: 275 euro

Criterii de eligibilitate (stabilite la nivelul Universității din București)

  • cadru didactic titular, angajat cu contract de muncă pentru activități de predare al Universității din București
  • prezentarea unui CV în limba engleză
  • prezentarea unui plan de predare sau plan de activitate
  • participarea la activități ERASMUS (inițiere de acorduri bilaterale, consiliere studenți, participare la selecția studenților).

Leave your thought here