ANUNȚURI

[CONFERINȚĂ 08/04]  “Conceptualizing and understanding the role of the African diaspora(s) in Europe and in Africa”

[CONFERINȚĂ 08/04]  “Conceptualizing and understanding the role of the African diaspora(s) in Europe and in Africa”

Vineri, 8 aprilie 2022, Universitatea din București, Institutul de Studii Africane și Facultatea de Științe Politice din cadrul UB organizează conferința internațională “Conceptualizing and understanding the role of the African diaspora(s) in Europe and in Africa”.

Evenimentul, desfășurat sub egida CIVIS, va avea loc online, prin intermediul platformei Zoom, începând cu ora 10, ora României. Persoanele interesate sunt rugate să acceseze următorul link de conectare la ora de începere a evenimentului (parola este JKYG93).

În deschiderea evenimentului vor lua cuvântul conf. univ. dr. Mugur Zlotea, prorector al Universității din București, conf. univ. dr.Simona Corlan-Ioan, director al Institutului de Studii Africane din cadrul Facultății de Istorie a UB, și prof. univ. dr. Cristian Preda, decan al Facultății de Științe Politice a UB. Programul va continua cu patru sesiuni paralele, care vor aborda tema conferinței din diverse perspective.

În încheiere, conf. univ. dr. Simona Corlan-Ioan, director al Institutului de Studii Africane din cadrul Facultății de Istorie a UB, și lect. Univ. dr. Domnica Gorovei, de la Departamentul de Științe Politice și de la Institutul de Studii Africane, vor trage concluziile întâlnirii.

Mai multe detalii, precum și programul integral al conferinței internaționale “Conceptualizing and understanding the role of the African diaspora(s) in Europe and in Africa” pot fi accesate aici.

The English version here

Leave your thought here