ANUNȚURI

Înscriere restanțe

Înscriere restanțe

În perioada 04-18 aprilie 2022 se depun prin transmitere pe mailul secretariatului facultățiisecretariat@fspub.unibuc.ro cererile studenților pentru înscrierea la examenele restante.

Cererile vor fi însoțite de chitanța de plată a examenelor restante (plata se poate face online prin transfer bancar/ordin de plată), detalii plată: „Facultatea de Științe Politice-taxă examene restante și bineînțeles numele studentului pentru care este efectuată plata”).

În perioada 04-18.04.2022 se depun cereri pentru susținerea examenelor restante, astfel:

1) studenții din an III licență și cei din an II master, și reînmatriculați pot depune cereri pentru examenele restante din sem II al anilor anteriori pentru sesiunea din 02-29.05.2022.

De asemenea, pot depune cereri pentru toate examenele restante (atât sem I cât și II din anii anteriori, dar și pentru anul în curs) pentru sesiunea 30.05-12.06.2022. Menționăm că pentru examenele restante al anului în curs nu se plătește taxă de restanță.

Pentru examenele de măriri note (maxim 3 discipline) trebuie de asemenea cerere, nu se plătesc, și se referă doar la anul în curs (an III licență și an II master). Examenele se desfășoară în perioada 30.05-12.06.2022.

2) Studenții din anii II – studii de licență care au examene restante din anul I, semestrul al II-lea (din anul univ.2020-2021) – pentru sesiunea 30.05–26.06.2022. Restul restanțelor rămase se vor da în sesiunea din toamnă.

3) studenții aflați în semestru suplimentar.

Studenții din an I studii de licență și master nu dau restanțe/măriri acum, ci în sesiunea din toamnă.

Cererea de înscriere la examenele de restanţă se poate descărca de aici.

Adrese de mail pe secții:
SPR – gabriela.ifrim@fspub.unibuc.ro
SPE, SPF și SSL- nicoleta.petre@fspub.unibuc.ro
MASTER – nicoleta.matei@fspub.unibuc.ro
RISE – cristina.andrei@fspub.unibuc.ro

Leave your thought here