ANUNȚURI

Dialogurile FSPUB – Povestea ursului din țara care nu există. Situația din Moldova și Transnistria în contextul războiului din Ucraina – miercuri 18 mai, 18:00, pagina FB

Dialogurile FSPUB – Povestea ursului din țara care nu există. Situația din Moldova și Transnistria în contextul războiului din Ucraina – miercuri 18 mai, 18:00, pagina FB

Vă învităm la o nouă întâlnire din seria Dialogurilor FSPUB despre situația din Republica Moldova și Transnistria, în contextul războiului din Ucraina.

Participă:

  • Paula Erizanu este jurnalistă și scriitoare, cu colaborări cu BBC, The Guardian, Financial Times și alte publicații.
  • Armand Gosu este conferențiar la Facultatea de Științe Politice Universității din București, unde predă istoria politică a Rusiei și a URSS, istoria diplomatică a Imperiului Rus și a URSS şi evoluțiile politico-diplomatice din fostul spațiu sovietic. Este și redactor-şef al Revistei 22, editată de Grupul pentru Dialog Social și are o vastă experiență editorială, fiind, printre altele, și corespondent de presă BBC la Moscova, în perioada 1996-2000.
  • Stefan Morar este licențiat al Facultății de Studii Europene de la Universitatea Babeș Bolyai, deține un masterat în științe politice la Université Libre de Bruxelles, urmat de studii post-masterale la College of Europe. În prezent este asistent universitar la Université de Montréal, unde își definitivează și doctoratul în științe politice, cu o teză de cercetare despre Republica Moldova.
  • Paşa Valeriu a lucrat ca cercetător și în administrația pubică. De câțiva ani este manager de program pentru WatchDog.MD unde se ocupă de analiza media și de politici publice, democrație electorală și anti-propagandă.
  • Ileana Racheru este doctor în Ştiinţe Politice, Facultatea de ȘtiințePoltice a Universității din Bucureşti (2014). În prezent este Director Furnizare Expertiză la Institutul Diplomatic Român.

Ca de obicei, discuția este deschisă publicului. Ea va fi transmisă live, pe pagina FSPUB iar cei care doresc să participe o pot face aici sau accesând link-ul https://zoom.us/j/93047357208

Concept grafic: Cosmin Iliescu, director creative Revista Golan