ANUNȚURICIVIS

În atenția studenților UB: curs CIVIS

În atenția studenților UB: curs CIVIS

Până pe 31 octombrie 2023 vă puteți înscrie la cursul Community & Public Health Promotion under the framework of Modern Pedagogical Approaches, parte a CIVIS – Blended Intensive Programmes (CIVIS-BIP)Cursul este dezvoltat de profesori de la Universitatea Națională și Capodistriană din Atena, Universitatea Autonomă din Madrid și Universitatea Hassan II din Casablanca, împreună cu colega noastră, lect. univ. dr. Mirela CERKEZ. 

Cursul va avea o componentă online care va debuta pe 1 februarie 2024 și una față-în-față, la Atena, în luna mai 2024. Cu un număr de 3 credite (ECTS), cursul reunește specialiști din domenii diferite care oferă o perspectivă complexă asupra unei teme comune și de real interes în contextul global actual marcat de pandemia de COVID-19. Din partea FSPUB va participa colega noastră, lect. dr. Mirela Cerkez.

Temele practice care vor fi realizate de studenți provenind de la specialități diferite vor constitui un context propice pentru învățare colegială.

Pentru detalii referitoare la conținut și modalitatea de înscriere la curs, accesați https://civis.eu/en/civis-courses/community-and-public-health-promotion-under-the-framework-of-modern-pedagogical-approaches

Leave your thought here