ANUNȚURI

Studenții UB, invitați să aplice la o școala de vară desfășurată în cadrul Proiectului Erasmus + CARE la Palermo

Studenții UB, invitați să aplice la o școala de vară desfășurată în cadrul Proiectului Erasmus + CARE la Palermo

În perioada 16-25 mai 2022, se desfășoară selecția pentru participarea la Școala de vară organizată în cadrul proiectului Erasmus+ Accompagnare i Careleavers in un percorso di Autonomia Resilienza ed Empowerment (CARE) la Palermo.

Persoanele invitate să aplice pentru această oportunitate de dezvoltare profesională sunt studenții din toate ciclurile de studii – licență, master și doctorat – ai Universității din București, cu precădere cei care se pregătesc în domenii umaniste de studiu. Numărul de locuri disponibile este 10, plus 5 de rezervă.

Școala de vară, care va avea loc în perioada 29 august-7 septembrie 2022 în localitatea Palermo din Italia, este organizată în colaborare cu Universita degli Studi di Palermo și cu Universitatea Loyola din Sevilla, Spania, și va avea drept scop formarea de competențe necesare în interacțiunea cu persoanele instituționalizate aflate în situația de a părăsi centrele de plasament și de a-și începe viața de adult.

Programul Școlii va include cursuri, activități practice și activități recreative – vizite la obiective istorice, întâlniri între studenții internaționali etc.

Aplicațiile, constând într-un CV (cu date de contact) al participanților, precum și într-o scrisoare de intenție (în care se va specifica motivul aplicației la Școala de vară), copii după documente referitoare la activitatea extra-curriculară (acțiuni de voluntariat etc.) și o copie după un certificat de cunoaștere a limbii engleze (cel puțin B2) sunt așteptate la această adresă, până la data de 22 mai 2022. Transmiterea rezultatelor se va face la 23 mai 2022.

Mai mute informații despre componența dosarului de candidatură pot fi consultate aici.

Marți, 24 mai 2022, se vor putea depune contestațiile la adresa de e-mail violeta.rotarescu@fpse.unibuc.ro, iar soluționarea contestațiilor, precum și anunțarea rezultatelor finale (lista de titulari și lista de rezervă) va avea loc pe 25 mai 2022.

La finalul Școlii de vară participanții vor primi diplome de participare și credite ECTS din partea Universității din București.

Persoanele interesate pot adresa întrebări suplimentare la adresa de e-mail violeta.rotarescu@fpse.unibuc.ro (conf. univ. dr. Violeta Rotărescu, cadru didactic la Facultatea de Psihologie și Științele Educației a UB).

Leave your thought here